Joventut presenta la seva Agenda Jove d'hivern 2024

El JOOP 24, cursos d'iniciació a la Intel·ligència Artificial i monitor d'aula matinal, menjador i transport escolar, atractius principals de la Programació Juvenil per al primer trimestre de l'any
19.12.2023
juventud

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que ja es troba disponible la nova Agenda Jove d'Hivern del Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) corresponent al primer trimestre de l'any 2024

Un total de 10 activitats i esdeveniments conformen la nova programació juvenil, destacant el programa Joop (Jove oportunitat) de coaching i orientació per a joves amb edats entre els 16 i 21 anys, programa realitzat per l'Ajuntament de Torrevella a través de la Regidoria de Joventut en col·laboració amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). L'objectiu del programa és acompanyar i trobar alternatives educatives, d'ocupació i de lleure per a joves que ni estudien ni treballen.

Pel que fa a la formació, destaca el curs oficial de monitor d'aula matinal, menjador i transport escolar dins del programa PICE per a joves inscrits a Garantia Juvenil. També s'hi inclou un interessant i nou curs d'iniciació al xat GPT ia la Intel·ligència Artificial.

A l'apartat idiomes hi ha disponible un curs de preparació d'anglès B2, que comença el 19 de gener. A més, hi ha prevista una activitat multiaventura amb via Ferrata + Tirolina i ponts tibetans a Bolón (Elda) programada per al dissabte 23 de març.

Com cada trimestre es realitzen activitats en col·laboració amb l'associació juvenil La Comarca amb partides de rol, jocs de taula, activitats solidàries, tornejos i esdeveniments temàtics a diferents punts de la ciutat i durant tot el trimestre. A més, s'avança una nova edició de les jornades d'oci alternatiu “La Comarcon 24”, l'esdeveniment multitudinari de la cultura friqui molt consolidat a Torrevella i que aquest any celebra la X edició, a celebrar el cap de setmana del 20 i 21 de abril al Palau dels Esports de Torrevella.

L'edil ha recordat que, a més, continuen les sortides dues vegades al mes d'oci inclusiu i les converses en anglès amb voluntaris britànics al CIAJ de 17.00 a 18.00 hores, els dimecres i dijous.

El regidor de joventut recorda que per a més informació sobre les activitats de Joventut els interessats poden acudir presencialment al CIAJ o informar-se a través de les seves xarxes socials, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja .és .

Inscripcions als cursos i activitats de Joventut a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrevella https://torrevieja.sedelectronica.es/