El 31 de desembre Viu la nit de Cap d'Any a Torrevella!

La Plaça de la Constitució es convertirà en un escenari màgic per rebre l'any nou
28.12.2023
nochevieja
Viu amb nosaltres la nit de Cap d'Any Infantil i la nit de Cap d'Any Tradicional, plena de sorpreses, música i noves activitats per fer una sortida i entrada d'any inoblidable

La regidora de Festes de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, anuncia que aquest proper diumenge, 31 de desembre, la Plaça de la Constitució es transformarà en un escenari màgic per rebre l'any nou d'una manera especial, comptant amb una nit de Cap d'Any Infantil plena de sorpreses i diversió per als més petits, i la tradicional Cap d'Any.

Cap d'any Infantil:

A les 11.30 hores, començaran les activitats infantils per recollir les sorpreses i, per descomptat, deliciosos lacasits.

A les 12.00 hores viurem les campanades de migdia pels petits. Una experiència única que es combinarà amb neu al cor de la ciutat. Els nens podran gaudir d´aquest toc hivernal creant bonics i memorables records.

Posteriorment, des de les 12.00 fins a les 14.00 hores, la diversió continuarà amb actuacions, globus amb confeti, pintacares, tallers creatius i música animada.

  Amb aquesta novetat, la regidora de Festes afirma que volen aconseguir que es converteixi en un dia màgic i que el cor de la ciutat comenci el nou any ple de la seva gent, de somriures i alegria.

Nit de Cap d'Any Tradicional:

A més, totes les persones que ho desitgin es podran prendre el raïm amb la nit de Cap d'Any Tradicional, que es durà a terme de 23:30 a 1:30 hores, de la mà de la presentadora, Daniela Momo.

Un cop acabades les campanades, es podrà gaudir de música i sorpreses. Tots els detalls estan preparats per gaudir d´aquesta celebració i convertir-la en una experiència inoblidable.

Us hi esperem a tots per acomiadar l'any amb màgia i diversió!