Gran començament d'any per al turisme esportiu a Torrevella

Equips de futbol procedents dels Països Baixos han començat l'any 2024 realitzant els seus stages esportius a la Ciutat Esportiva de Torrevella
09.01.2024
turismo deportivo

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box Alonso, informa que aquest any l'activitat de Turisme Esportiu ha fet un gir important i nou, ja que comença de forma extraordinària amb la presència de diversos equips realitzant els seus stages esportius a Torrevella.

D'aquesta manera, la Ciutat Esportiva comença el mes de gener amb diversos clubs noruecs i finlandesos d'Atletisme entrenant a les seves instal·lacions, tots ells realitzant les vacances esportives amb diverses modalitats: carrera, salt de longitud, salt d'alçada, i llançaments de javelina i pes. Durant els seus entrenaments es pot comprovar com gaudeixen del clima que tenim a la nostra ciutat que els ofereix dies assolellats, i encara que han viscut algun dia amb vent i fred, per a ells són unes condicions d'entrenament força bones.

Diana Box ha posat èmfasi que el gener sempre ha estat un mes força complicat per poder atreure turisme esportiu, però les accions comercials i de màrqueting que es duen a terme des de l'Ajuntament de Torrevella a través de les Regidories de Turisme i Esports, Generalitat Valenciana , Diputació d'Alacant amb la seva marca Costa Blanca, i de tots els sectors productius implicats en el comerç i el turisme, estan donant fruits i, cada any, no només se superen les xifres de visitants amb motius turístics i esportius, sinó que a més s'aconsegueix desestacionalitzar i anar a poc a poc omplint els buits durant els mesos més complicats per al mercat turístic.

L'agència de viatges Voetbalreizen.com BV, de procedència neerlandesa, ha estat la gran novetat aquest gener. Van començar a treballar amb el Departament de Turisme Esportiu a mitjans de l'any 2023 per poder portar diversos equips de futbol holandesos aquests primers dies de gener, sent el primer any en què fixen el seu objectiu a Torrevella amb diversos stages esportius de 3 equips de futbol holandesos . Els clubs de futbol Pax, Fortuna Be Quick i Victòria, tots ells estan fent diversos entrenaments a la Ciutat Esportiva i han jugat un triangular entre ells.

També ha visitat la nostra ciutat el Club de Futbol Arnhemseboys, també de procedència holandesa i que aquest primer any a Torrevella estan desenvolupant diversos entrenaments i jugaran un partit amistós per la zona.   https://www.arnhemseboys.nl .

Es completarà aquesta extraordinària posada en marxa del 2024 amb la visita de l'equip de futbol també procedent dels Països Baixos DVV'09, que arribaran a Torrevella aquest divendres que ve, sent la quarta vegada en què la nostra ciutat es converteix en el seu destí favorit.

Finalment, des del Departament de Turisme Esportiu s'informa que el gener no aturarà la sortida d'aquests grups, ja que a més de diversos esdeveniments que impliquen la participació d'esportistes d'altres nacionalitats a través de jornades escolars de les escoles privades bilingües de la zona , hi ha diversos grups més d'atletes nòrdics i diversos equips de bàsquet de Polònia que visitaran Torrevella i realitzaran els seus entrenaments a les nostres instal·lacions esportives amb motiu de les vacances esportives.