El proper dimecres, 17 de gener, tindrà lloc la celebració de Sant Antoni, patró dels animals amb la tradicional benedicció a totes les mascotes

La benedicció es durà a terme a les parròquies del Sagrat Cor de Jesús i Immaculada Concepció de Torrevella, ia La nostra Senyora del Rosari de La Mata
16.01.2024
san anton

Com és tradicional, amb motiu de la celebració dimecres que ve, 17 de gener, de Sant Antoni Abat (San Antón), patró i protector dels animals, cada any s'organitzen diverses benediccions per als animals amb la coordinació de la regidoria de Protecció Animal per facilitar lassistència de tots els participants.

Per això, dimecres que ve, 17 de gener, a les a les 18.00 hores, es procedirà a la benedicció d'animals a les portes de l'Església Parroquial del Sagrat Cor de Jesús, a càrrec del seu rector Aureli Ferrándiz. Després, a les 19.00 hores, se celebrarà la missa.

També dimecres, 17 de gener, a les 18.00 hores, tindrà lloc la benedicció de mascotes a les portes de l'Església de la Immaculada, per a això, segons ha informat la regidora, Concha Sala, es realitzarà un carril d'entrada i sortida per mitjà de la instal·lació d'una tanca, per ordenar el flux de persones amb els animals domèstics fins arribar al moment de la benedicció que impartirà el rector, José Antonio Gea. Posteriorment s'oficiarà la mateixa a les 19.30 hores.

Per acabar, a La Mata, la benedicció d'animals tindrà lloc el diumenge 21 de gener. Serà a les 10:15 hores, a la Parròquia de La nostra Senyora del Rosari, a càrrec del rector, Stanislaw Andrzej Jez.