L'alcalde de Torrevella es reuneix amb el president de la Diputació Provincial d'Alacant

17.01.2024
alcalde

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat per l'assessor de Presidència, José Rubio, va ser rebut dilluns passat al Palau Provincial de la Diputació d'Alacant pel seu president, Toni Pérez, amb qui va mantenir una reunió de treball per tractar diversos temes culturals, turístics, esportius i importants projectes de futur i infraestructures per al nostre municipi.

Eduardo Dolón i Toni Pérez van parlar, entre altres temes, del projecte de rehabilitació del conjunt monumental de les Eres de la Sal i el nou Museu del Mar i la Sal, que compta amb una important inversió de la Diputació Provincial, així com de la Generalitat Valenciana i del mateix Ajuntament.

Així mateix, es van tractar temes d'infraestructures com les obres de renovació d'enllumenat públic que subvenciona la Diputació i que s'executaran a la ciutat aquest any 2024.

Un altre dels aspectes importants de la reunió va ser el suport econòmic de la institució provincial als esdeveniments esportius de nivell nacional que es realitzen a Torrevella, i que han estat tot un èxit de públic i participació com van ser les sortides des de la ciutat de la Vuelta Ciclista a Espanya tant masculina com a femenina.

En matèria turística, a més de renovar un any més la subvenció de Turisme Costa Blanca, es van abordar nous projectes de futur que s'emmarcarien en aquest conveni. A més, l'alcalde i el president de la Diputació van ultimar les diferents accions que es duran a terme conjuntament a la propera edició de FITUR, que se celebrarà la setmana que ve del 24 al 28 de gener al recinte firal d'IFEMA a Madrid.

Eduardo Dolón li va exposar tots els projectes que s'estan executant a la ciutat de Torrevella i els que es realitzaran en els propers quatre anys, que suposarà una inversió d'uns 100 milions d'euros, per la qual cosa ha sol·licitat suport econòmic al president de la institució provincial.

Així mateix, l'alcalde li va traslladar la importància que es continuï apostant pel Bo Consum en aquest any 2024, ja que ha estat tot un èxit i ha demostrat que és molt beneficiós tant per als sectors productius de la localitat com per als ciutadans.

Finalment, Eduardo Dolón va agrair la predisposició i el compromís de Toni Pérez a donar suport a totes les iniciatives culturals, turístiques i festives que es duen a terme a la ciutat de Torrevella.