El dissabte, 17 de febrer, Torrevella acull la Unbroken Race, una prova en què participaran més de 1.000 corredors

05.02.2024
unbroken

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, acompanyada pel director de la Unbroken Race, Óscar Blázquez i Javier Benages, responsable de muntatge, ha presentat la Unbroken Torrevella 2024, una competició d'obstacles que es realitzarà amb sortida i arribada a l'Auditori i que recorrerà tota la zona que queda lliure per l'Hospital Quirón i la zona de baixada a la Mata fora del Parc Natural de La Mata i Torrevella. Se celebrarà el dissabte, 17 de febrer, i tindrà dues proves oficials amb distàncies de 10 i 6 quilòmetres.

Per als organitzadors de la prova, aquesta primera Unbroken Race de Torrevella obre la temporada 2024 i és una gran responsabilitat per a ells, ja que és una aposta molt gran, amb una posada en escena espectacular gràcies a l'espai on es realitzarà, que no és cap altre que l'Auditori de Torrevella i els seus voltants.

En aquests moments s'han inscrit més de 1.000 corredors, el 20% dels quals són de Torrevella i el 80% procedeixen de totes les comunitats autònomes d'Espanya. Pel que fa a participants internacionals, comptarà amb corredors procedents de Portugal, Itàlia, França i Anglaterra. Tots ells vindran a Torrevella per competir a la categoria Elit, ja que la prova és puntuable per als Campionats d'Espanya, Europa i el Mundial.

Pel que fa a les categories, a més de comptar amb la d'Elit, també hi ha la carrera popular, que està composta per: superació, motivació, diversió, companyonia, parelles, equips i família. A la categoria equips vénen molts grups per centres esportius, cosa que els fa estar motivats durant les setmanes prèvies i fomenta el treball en equip un cop estiguin a la carrera.

S'esperen el dia de la competició prop de 1.200 corredors, ja que encara hi ha les inscripcions obertes, per la qual cosa les persones interessades encara poden apuntar-se per participar. Pel que fa al públic, l'organització espera congregar entre 3.000 i 4.000 persones que donen l'espectacularitat de la prova.

A la Unbroken Race hi ha dues distàncies, una de 10 i una altra de 6 km. Al llarg del recorregut el corredor es troba amb diferents obstacles com tot tipus de murs, càrregues, trineus, enfilar-se per cordes, tòtems, reptar per terra, etc. Al final de la cursa es col·locaran els obstacles més bonics i cridaners, amb una meta a una rampa de més de 6 metres. La sortida i meta serà a l'Auditori Internacional de Torrevella.

Més informació a: https://www.unbrokenrace.com/torrevieja2024