Dijous s'inaugura l'exposició de la fotògrafa Ucraïna, Karina Ostapenco -Diàleg d'Amor entre Generacions -

13.02.2024
foto

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que dijous que ve , 15 de febrer, a les 19.00 hores, tindrà lloc a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Verge del Carme, la inauguració de l'exposició de la fotògrafa ucraïnesa Karina Ostapenco "Dialogues of Love Across Generations" (Diàleg d'amor entre generacions), que romandrà oberta al públic fins al 15 de març.

  L'exposició reuneix 20 fotografies en blanc i negre de diferents persones i generacions, diversos orígens i perspectives sobre la vida, tots autors de la seva pròpia història i invariablement units per un vincle comú: l'amor.

En paraules de la seva autora “per mi aquesta obra m'inspira les persones i les seves històries, la meva família, el meu marit, nous viatges i cites, música, llibres, pel·lícules, ball i en general la vida. La meva missió és sentir, entendre i preservar la bellesa; els records són l'únic que una persona manté a la memòria, i les fotos són l'oportunitat de salvar i no oblidar el passat”.