Presa de possessió 12 funcionaris de carrera dins del procés d'estabilització de treballadors de l'Ajuntament

En concret, s'han fet els nomenaments de 5 arquitectes, 2 peons de cementiris, 2 psicòlegs, 1 aparellador, 1 enginyer de camins i 1 tècnic mitjà de biblioteca
19.02.2024
toma_posesion_funcionarios_torrevieja
A més, han pres possessió nous funcionaris interins per reforçar i, també crear, noves àrees de treball dins de l'Ajuntament, especialment a la Regidoria de Benestar Social

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Personal i Règim Interior, María José Ruiz, han assistit a la presa de possessió com a funcionaris de carrera de 12 treballadors municipals, dins de procés d'estabilització que està duent a terme el consistori torrevellenc .

En concret, s'han produït els nomenaments de 5 arquitectes, 2 peons de cementiris, 2 psicòlegs, 1 aparellador, 1 enginyer de camins i 1 tècnic mitjà de biblioteca.

A més d'aquests 12 nomenaments, també han pres possessió com a funcionaris interins per reforçar i, també crear, noves àrees de treball dins de l'Ajuntament, especialment a la Regidoria de Benestar Social: 1 treballador social, 1 agent d'Igualtat (nou perfil a Benestar Social), 1 tècnic dIntegració Social i 1 psicòleg. Així mateix, el proper 1 de març, prendran possessió 1 treballador social i 1 tècnic d'integració social (nou perfil per a l'Àrea de Benestar Social).

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, després de jurar o prometre els seus càrrecs els funcionaris de carrera i interins de l'Ajuntament, els ha donat la benvinguda a tots ells i els ha animat a treballar amb gran dedicació per continuar millorant la qualitat dels serveis municipals que es presten als ciutadans a Torrevella.

Per últim, Eduardo Dolón ha recordat que l'Ajuntament continua apostant per l'estabilització i la millora de les condicions dels treballadors municipals, per la qual cosa és fonamental dur a terme el procés de consolidació de totes aquestes places tan desitjat per totes les parts implicades.