Josefa Carmona Melgarejo, de Floristeria Carmina, guardonada amb el premi "Dona 2024"

El lliurament d'aquest reconeixement es farà dimecres, 8 de març, a les 20:00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, a la Gala que se celebra amb motiu del Dia Internacional de la Dona
23.02.2024
mujer

En reunió mantinguda avui al matí divendres a l'Ajuntament de Torrevella, presidida per l'alcalde de la ciutat, Eduardo Dolón, i participant a la mateixa Óscar Urtasun, regidor de Benestar Social, Immaculada Montesinos, regidor d'Igualtat, les anteriors guardonades amb aquest premi, M.ª Sol Cos, Mamen Mateo Boch, Amparo Boj i Josefina Nieto, i per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, Esther Yáñez, Agent
d'Igualtat, i Cristina López, assessora de la regidoria, actuant com a Secretària, Isabel
García Jiménez, es va procedir a l'elecció dels premis DONA 2024 amb motiu de la celebració el 8 de març del Dia Internacional de la Dona. Llegides totes les propostes rebudes per les regidories de Benestar Social i Igualtat, s'ha decidit per unanimitat:

-Concedir el PREMI DONA 2024 a Josefa Carmona Melgarejo, en reconeixement a
la seva llarga trajectòria personal i professional, sent una persona molt estimada i apreciada
que, a dia d'avui, continua amb la seva filla al capdavant del negoci, “Floristería Carmina”.
Aquest premi s'atorga en reconeixement de tota una trajectòria de vida, personal i professional d'una dona de la localitat, valorant-ne l'esforç personal, professional, vocació social o la repercussió en la vida del nostre municipi.

El lliurament de premis es durà a terme el divendres, 8 de març, a les 20:00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, a la Gala que se celebrarà amb motiu del Dia Internacional de la Dona, amb entrada gratuïta fins a completar l?aforament.