El II Mundialet de Futbol "Ciutat de Torrevella", sota el lema Integració a través de l'Esport, se celebrarà el 16 i 17 de març a la Ciutat Esportiva

El proper dissabte, 9 de març, a les 11:00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, es realitzarà el sorteig de grups per als partits de classificació per optar a la final del Mundialet
05.03.2024
II MUNDIALITO 2024
En aquesta edició participaran equips formats per jugadors d'un total de 10 països: Espanya, Paraguai, Colòmbia, Equador, Cap Verd, Romania, Ucraïna, Argentina, Brasil i Uruguai

El proper dissabte, 9 de març, a les 11:00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, es realitzarà el sorteig de grups per als partits de classificació per optar a la final del II Mundialet de Futbol “Ciutat de Torrevella”, organitzat per les regidories de Residents Internacionals i de Convivència i Integració, i patrocinat per AGAMED i SC Costablanca CF.

El II Mundialet de Futbol “Ciutat de Torrevella” sota el lema INTEGRACIÓ A TRAVÉS DE L'ESPORT , tindrà lloc els propers dies 16 i 17 de març a la Ciutat esportiva de Torrevella. Sent el dissabte 16 de març els partits de classificació des de les 9:30 fins a les 21:30 hores, i el diumenge, 17 de març, les finals des de les 9:30 fins a les 13:30 hores i, posteriorment, es realitzarà la entrega de trofeus.

En aquesta edició participaran equips formats per jugadors d'un total de 10 països: Espanya, Paraguai, Colòmbia, Equador, Cap Verd, Romania, Ucraïna, Argentina, Brasil i Uruguai.

El Mundialet es jugarà en la modalitat de futbol 7, aplicant-se el reglament i la normativa corresponent.

El torneig comptarà amb la presència de diversos grups folklòrics d'aquests països, que actuaran durant els descansos, així com la presència de diverses associacions locals que recolzaran en tot moment els seus equips.

És a través de l'esport on els poders públics han trobat un instrument molt potent per transmetre valors personals i socials als ciutadans, ja que s'admet que la incorporació als hàbits de conducta aporta grans beneficis i millores de la qualitat de vida de les persones . També constitueix un instrument adequat per promoure una societat més inclusiva, per lluitar contra la intolerància i el racisme, la violència, l'abús de l'alcohol o l'ús d'estupefaents; l'esport pot contribuir a la integració de les persones excloses del mercat laboral.

Des de l'Ajuntament de Torrevella es treballa perquè l'esport contribueixi, en gran part, a la creació d'aquests valors i, sobretot, a la consecució de la meta principal, que és LA INTEGRACIÓ.