Abans del cap d'any estarà totalment finalitzat el Pavelló Poliesportiu Municipal de La Mata

07.03.2024
pabellon de La Mata
Entre les novetats que tindrà el pavelló, la planta baixa podrà comptar amb un gimnàs de més de 100 m2, a més de dos salons polivalents de 95 m2 cadascun, que podrien unificar-se, i que permetran acollir reunions i activitats socials i culturals

Avui al matí, l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat per la regidora d'Esports, Diana Box, el director d'obra d'ORTHEM, Ramón Guijalba, i veïns de la zona, han visitat les obres del pavelló poliesportiu municipal de La Mata, ubicat entre els carrers Delfín, França i Avinguda dels Danesos.

En la visita, l'alcalde ha anunciat que les obres es troben a molt bon ritme, per la qual cosa es preveu que abans de final d'aquest any 2024 estarà totalment finalitzada aquesta infraestructura esportiva molt reivindicada pels maters, i avançar el termini establert, que és de 18 mesos dexecució.

El director d'obra, Ramón Guijalba, ha informat que el pavelló de La Mata, que compta amb un pressupost d'execució de prop de 6 milions d'euros, variarà el format de la façana principal per un de més vistós que permetrà protegir més ledifici de lentrada de llum solar.

Entre les novetats que tindrà el pavelló, la planta baixa podrà comptar amb un gimnàs de més de 100 m2, a més de dos salons polivalents de 95 m2 cadascun, que podrien unificar-se, i que permetran acollir reunions i activitats socials i culturals, que atendrà la creixent demanda existent en aquesta pedania torrevellenca, així com els vestuaris per a equips i arbitratge, lavabos, vestíbul exterior, cafeteria, control d'accés i guarda-roba.

Així mateix, al soterrani que s'ha construït al pavelló s'ubicaran diverses instal·lacions i servirà també de magatzem, per la qual cosa la planta baixa pot comptar amb més serveis els usuaris.

El pavelló de La Mata comptarà amb una pista poliesportiva de 44 x 23 metres, habilitada per a la pràctica d'esports com ara futbol sala, voleibol, handbol, bàsquet o bàdminton, d'acord amb la normativa específica del Consell Superior d'Esports (CSD). A més, l'edifici permet una disposició transversal per compaginar diversos esdeveniments simultanis i tindrà capacitat per a 400 persones amb una zona de graderies de gairebé 200 butaques.