Comencen les visites als centre escolars de Torrevella per conscienciar sobre el benestar dels animals i fomentar les adopcions

14.03.2024
bienestar animal

Conscienciar sobre el benestar dels animals i fomentar tant les visites a l'Alberg Municipal d'Animals com les adopcions, ha estat l'objectiu de la visita que han realitzat al Col·legi Nostra Senyora del Roser tant la regidora de Protecció Animal, Concha Sala com les voluntàries Pepa , Monse i Mari Carmen i el coordinador de la Regidoria, Eduardo Pérez.

En aquesta primera visita a un centre escolar de Torrevella, han donat a conèixer als alumnes i professors la feina que es desenvolupa a l'Alberg i, sobretot, la important tasca que duu a terme el voluntariat. També s'han traslladat als alumnes les rutines de bon tractament als animals i s'ha destacat la importància d'adoptar mascotes a l'alberg abans que comerciar amb els gossos.

Els alumnes han estat molt participatius en tot moment fent nombroses preguntes interessants. Des de la Regidoria de Protecció Animal es té previst continuar amb aquesta sèrie de visites a les escoles de la localitat, que aporten un bon exemple, des de l'educació, per a la convivència de la societat amb els animals.