Joventut presenta la seva Agenda Jove de Primavera 2024

La final de la superlliga nacional de League of Legends, la X Comarcon i un viatge al Parc Warner de Madrid, principals atractius de la programació per al proper trimestre
28.03.2024
agenda joven

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que ja es troba disponible l'Agenda Jove de Primavera del Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) corresponent al segon trimestre de l'any 2024

Un total de 14 activitats i esdeveniments conformen la nova programació juvenil corresponent als mesos d'abril a juny. Destaquen la celebració en directe i per primera vegada a Torrevella de la final de la Superlliga Nacional de League of Legends (LOL) el 5 d'abril, al Teatre Municipal, amb totes les entrades venudes des del primer dia; la X edició de La Comarcon els dies 11 i 12 de maig, Jornades d'Oci Alternatiu en col·laboració amb l'Associació juvenil La Comarca, al Palau dels Esports, i un viatge al Parc Warner de Madrid els dies 23 i 24 de juny.

Quant a les activitats de formació, destaca el Curs Oficial de Monitor de Socorrisme Aquàtic en piscines, platges i espais naturals, de 210 hores, dins del programa PICE, en col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Alacant, per a joves inscrits a Garantia Juvenil. A més, s'hi inclouen cursos de canva, iniciació al xat GTP i intel·ligència artificial i maneig i vol de drones (nivell iniciació).

A l'apartat d'idiomes hi ha disponible un Curs de Francès A2, que comença el 17 d'abril. A més, hi ha prevista una activitat multiaventura de barranquisme aquàtic a Anna (València) programada per al dissabte, 18 de maig.

Com cada trimestre es realitzen activitats en col·laboració amb l'Associació Juvenil La Comarca amb partides de rol, jocs de taula, activitats solidàries, tornejos i esdeveniments temàtics al CIAJ i Centre Cultural Verge del Carme i durant tot el trimestre. A més, s'avança la celebració a l'estiu del Reggaeton Beach Festival (RBF), al Parc Antonio Soria els dies 3 i 4 d'agost, amb artistes confirmats com Manuel Turizo, Maria Becerra, L'Alfa o Noriel i amb entrades a la venda a https ://reggaetonbeachfestival.com/ca/festivales/summer/torrevieja .

Domingo Paredes ha recordat que, a més, continuen les sortides dues vegades al mes d'oci inclusiu i les converses en anglès amb voluntaris britàniques al CIAJ, de 17.00 a 18.00 hores, els dimecres i dijous.

Per a més informació sobre les activitats de Joventut els interessats poden acudir presencialment al CIAJ o informar-se a través de les seves xarxes socials, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es . Inscripcions als cursos i activades de Joventut a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrevella https://torrevieja.sedelectronica.es/