Èxit en la presentació i realització del IV Concurs Croquetejant per Torrevella

04.04.2024
croqueteando

color:#0D0D0D;mso-fareast-language:ES">Torrevella, 4 d'abril de 2024 – Aquest matí s'ha dut a terme amb gran èxit la presentació i realització del IV Concurs Croquetejant per Torrevella, un esdeveniment gastronòmic que ha generat gran entusiasme i expectatives entre els amants de la bona cuina. Els participants han tingut l'oportunitat de competir per premis emocionants en metàl·lic i productes d'alta qualitat proporcionats per Roldán Netya, empreses patrocinadora de l'Esdeveniment.

mso-fareast-language:ES">Els premis per als guanyadors d'aquest concurs són els següents:

mso-fareast-language:ES">Primer premi: 1.000,00 euros en efectiu i un lot de productes de Roldán Netya.

mso-fareast-language:ES">Segon premi: 500,00 euros en efectiu i un lot de productes de Roldán Netya.

mso-fareast-language:ES">Tercer premi: lot de productes de Roldán Netya.

mso-fareast-language:ES">L'esdeveniment ha comptat amb la participació de 17 establiments associats que han presentat les millors creacions de croquetes. La competència ha estat avaluada per un jurat distingit compost per Rosario Martínez, regidor d'Hostaleria i Turisme; Alicia Arenas, Directora del CDT; Jesús Ruiz Rodado, assessor tècnic de Comercial Roldán; i els prestigiosos xefs Cesar Anca i Koldo Royo, que han avaluat cada creació amb detall i criteri.

mso-fareast-language:ES">Croquetejant per Torrevella continua sent una oportunitat única perquè el públic gaudeixi d'aquestes delicioses croquetes. Els establiments participants oferiran les seves creacions al públic del 13 al 19 de maig, culminant amb la gran final i entrega de premis el dia 20 de maig, on es donaran a conèixer els guanyadors d´aquest emocionant concurs.

mso-fareast-language:ES">Convidem tots els amants de la gastronomia a unir-se a aquesta experiència culinària ia descobrir les meravelles que els participants tenen per oferir en aquesta celebració de sabor i creativitat.