Els Heretics, campió de la Superlliga de League of Legends a Torrevella davant de més de 250.000 espectadors a Twitch

El Teatre Municipal de Torrevella, ple fins a la bandera, va vibrar amb el triomf dels heretges (3-1) davant un combatiu Guasones
05.04.2024
superliga ganador
La Superlliga de League of Legends va tancar la seva històrica temporada número 25 superant en audiència les dues últimes edicions

La Superlliga de League of Legends, la competició oficial del joc de Riot Games que organitza LVP (GRUP MEDIAPRO), va tancar ahir a la nit la seva històrica temporada 25 amb el triomf dels Heretics.

La final va congregar més de 250.000 espectadors a Twitch, entre el canal de LVP i el dels costreamings, i va superar l'audiència de les dues darreres finals: va créixer un 91% respecte a la de primavera 2023 i un 49% respecte a la de estiu. A més, la final també es va poder seguir des de YouTube i al web de Marca, mitjà oficial de la Superlliga.

El Teatre Municipal de Torrevella, que havia penjat el cartell de no hi ha entrades en poques hores, va gaudir d'una trobada espectacular que va finalitzar amb la segona Superlliga de la història per a Los Heretics. El nou campió va patir molt més del que s'esperava davant Guasones, que es va mostrar sempre com un rival incòmode i que va estar a punt de canviar la història al tercer mapa. La final va arrencar amb un emocionant intercanvi de cops: el primer mapa va ser de clar color heretge, mentre que el segon va delectar el públic de Torrevella d'una broma, el terme emprat per l'equip navarrès per definir les improbables remuntades.

La clau de la trobada va ser al tercer mapa, en què Guasones va desaprofitar l'oportunitat d'avançar-se quan ho tenia tot a favor. Els Heretics van treure partit de diversos errors del rival per posar el 2-1 al marcador i clavar un cop anímic a Guasones. El quart mapa va tornar a tenir el color verd i negre dels heretges, encara que els de Manute van vendre molt cara la seva pell i van estar a punt de donar un nou ensurt al campió. Liderats pel noruec Jakob “Jackspektra” Kepple, MVP del partit, Los Heretics va alçar al cel de Torrevella el seu segon títol de lliga.

La jornada de League of Legends va arrencar a les 14.00 hores als voltants del Teatre Municipal de Torrevella, on LVP va habilitar una fanzone oberta a tot el públic pel qual van desfilar centenars de persones. Els assistents van poder seguir la final des d'una viewing party habilitada per l'Ajuntament de Torrevella, fotografiar-se amb creadors de contingut, participar en sorteigs, fer diferents activitats d'habilitat i emportar-se premis a casa, en una mostra de l'excel·lent salut de la comunitat de Superlliga .

La competició ha comptat aquesta temporada amb el patrocini de Domino's, KitKat, Magnum, Cacaolat i Air Europa.

Guasones i Los Heretics, protagonistes a l'EMEA Masters

Els dos finalistes de la Superlliga seran protagonistes en uns dies a l'EMEA Masters de primavera, la competició que reuneix els millors equips de les lligues regionals de League of Legends a Europa. Els Heretics, que han estat presents en diverses edicions, van ser campions de la competició a l'estiu del 2022, mentre que per a Guasones serà la seva primera participació. Tota la competició es podrà veure en espanyol al canal de Twitch de LVP des del proper 15 d'abril.

Sobre LVP: LVP (Lliga de Videojocs Professional) és un dels operadors de competicions de videojocs més grans del món i la major organització d'eSports en llengua hispana. A través de les seus de Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Bogotà i Mèxic, LVP té presència a més de 30 països. Organitza les competicions nacionals més prestigioses (com la Superlliga a Espanya o la Lliga Regional Nord i Sud a Llatinoamèrica) i grans tornejos internacionals, compta amb plataformes de competició en línia (ArenaGG), gestiona esdeveniments per a tercers (com LaLiga FC Pro per a LaLiga i Electronic Arts) i distribueix en castellà esdeveniments mundials com el League of Legends European Championship (c). Part del GRUP MEDIAPRO, LVP proporciona a més a més serveis de producció d'esdeveniments, publicitat i producció audiovisual, cobrint tots els aspectes de l'ecosistema dels eSports.