Joventut obre el termini d'inscripció per al curs de socorrisme aquàtic a platges, piscines i espais naturals

Aquest curs compta amb un alt percentatge d'ocupabilitat en trobar-nos a zona litoral i turística, essent un perfil molt demandat sobretot en època estival
10.04.2024
socorrismo

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que des de la Regidoria de Joventut, a través del CIAJ, ja s'ha obert el termini d'inscripció per matricular-se a un curs de Socorrisme Aquàtic a platges, piscines i espais naturals amb un total de 210 hores de formació teoricopràctica.

Domino Paredes indica que aquest curs ve subvencionat per la Cambra de Comerç d'Alacant i el Fons Social Europeu, gràcies a l'acord de col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevella, dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) i totalment gratuït per a joves aturats a edats compreses entre els 18 i els 29 anys, inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El curs començarà dimarts, 7 de maig, i les places són limitades.

Durant el mateix els alumnes obtindran 3 titulacions en un mateix curs, com són primers auxilis, socorrisme aquàtic (amb pràctiques a piscina i platges) i formació en l'ús de desfibril·ladors automàtics i semiautomàtics. A més, inclou un mòdul de formació específica en habilitats socials i ocupabilitat per millorar la incorporació dels alumnes al mercat laboral.

Aquest curs compta amb un alt percentatge d'ocupabilitat en trobar-nos a zona litoral i turística, i és un perfil molt demandat sobretot en època estival.

Per a més informació i inscripcions els interessats han d'acudir al CIAJ, situat al passeig marítim Juan Aparicio, núm. 5, xarxes socials de Joventut, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es a l'apartat de Joventut.