L'OMIC i la UPCCA es traslladaran a les noves dependències municipals del carrer Clemente Gosálvez

La planta baixa condicionada per a aquestes noves dependències municipals pot acollir fins a 10 llocs de treballat, comptant amb dos despatxos, sis llocs a la zona comuna i dos llocs més a la zona de recepció
10.04.2024
 LA OMIC Y LA UPCCA SE TRASLADARÁN A LAS NUEVAS DEPENDENCIAS MUNICIPALES DE LA CALLE CLEMENTE GOSÁLVEZ
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb la regidora de Salut Pública, Prevenció i Promoció de la Salut i Consum, Rosa Cañón, ha visitat avui al matí les noves dependències municipals situades al cèntric carrer Clemente Gosálvez, les obres de les quals rehabilitació acaben de finalitzar.

Les obres, la inversió de les quals ha pujat a 48.000 euros a través d'un contracte menor, ha suposat el recondicionament de l'espai complet de la planta baixa, inclosa la instal·lació d'una nova xarxa d'il·luminació i internet, a falta només del nou mobiliari, que hi ha previst que un mes aproximadament ja s'hagi adquirit.

L'alcalde de Torrevella ha anunciat que aquestes noves dependències municipals acolliran l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), que es troba actualment a l'Ajuntament Perifèric de La Mata, i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA ), la psicòloga i l'assistent social dels quals es traslladaran a aquest edifici per continuar desenvolupant el seu treball d'informació, assessorament, xerrades, etc.

La planta baixa condicionada per a les noves dependències municipals del carrer Clemente Gosálvez pot acollir fins a 10 treballadors, comptant amb dos despatxos, 6 llocs a la zona comuna i 2 llocs a la zona de recepció.

Finalment, Eduardo Dolón ha indicat que amb aquestes noves instal·lacions es millorarà el servei a la ciutadania que presten tant l'OMIC com la UPCCA, així com la tasca que desenvolupen els seus treballadors.