8 nous treballadors municipals han pres possessió avui dia

Avui han pres possessió dues educadores socials, una treballadora social, tres auxiliars administratius, un conserge i un tècnic mitjà informàtic
19.04.2024
toma de posesion

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Personal i Règim Interior, María José Ruiz, han assistit avui al matí al Saló de Plens de l'Ajuntament a la presa de possessió de 8 nous treballadors municipals.

En concret, hi ha hagut els nomenaments de dues educadores socials, una treballadora social, tres auxiliars administratius, un conserge i un tècnic mitjà informàtic.

María José Ruiz ha informat que és la primera vegada que l'Ajuntament de Torrevella compta a la seva plantilla amb educadores socials, una nova figura a la Regidoria de Benestar Social, ja que actualment compta amb una que forma part del Programa d'Ocupació EMPUJU. A més, el departament d'Informàtica s'ha reforçat amb un tècnic mitjà informàtic i una auxiliar administrativa que entren a formar part d'aquesta regidoria.

La regidora de Personal i Règim Interior ha ressaltat que l'equip de Govern continua cobrint el més ràpid les baixes o cessaments que es presenten, per així no perdre efectius i seguir prestant els millors serveis als ciutadans.

Finalment, l'alcalde, Eduardo Dolón, després d'haver jurat o promès els càrrecs els vuit nous treballadors municipals, els ha donat la benvinguda i els ha animat a treballar amb gran dedicació per continuar millorant la qualitat dels serveis municipals de Torrevella.