La Sala Vista Alegre reobre les portes amb l'exposició "L'Evanescència del Sòlid", de Manu Sanz

19.04.2024
expo

Diumenge que ve, 21 d'abril, a les 18:00 hores, tindrà lloc la reobertura de la Sala Vista Alegre, la qual ha estat tancada per les obres que s'estan executant en el futur edifici que albergarà la seu universitària i les noves dependències d'AGAMED.

L'exposició amb què es torna a activar la sala és “L'Evanescència del sòlid”, de Manu Sanz, una exposició escultòrica organitzada per l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” i comissariada per Bernabé Gómez Moreno.

En paraules del comissari: “L'evanescència del sòlid de Manu Sanz consisteix en una exploració metafísica sobre la volatilitat de la realitat. Les seves obres ens arrosseguen a un qüestionament intens sobre la percepció de l'espai i el temps, i en com construïm el concepte del que és veritable. Una recerca incessant per esbrinar els paradigmes de l'essència de l'ésser humà i la comprensió del seu espai vital; on les aparences enganyen i els miratges abunden.

Mitjançant l'ús d'il·lusions òptiques produïdes per miralls i altres elements com escales, tamborets i superfícies daurades, l'autor ens guia transversalment cap a la idea que la realitat, o allò que creiem com a veritable, és una construcció efímera i mutable de la nostra ment. I que, per tant, gràcies a la pulsió creativa podem modelar-la per descobrir, conquerir i crear nous universos, probables o improbables, però sempre reals i infinits en un esdevenir constant vital.