Torrevella celebra el dia mundial del Taichí-Chikung

L'Escola Municipal de Taichí-Chikung canvia la seva ubicació passant del Centre Cultural Verge del Carme a l'edifici multiusos de l'Avinguda de les Havaneres
23.04.2024
taller taichí

L'Escola Municipal de Taichi-ChiKung de Torrevella està celebrant aquest 2024 el Dia Mundial del Taichi-ChiKung, que sota el lema “ Un Món, Una Respiració ”, durà a terme una sèrie d'activitats que començaran aquest proper dijous, 25 d'abril, a la plaça de la Constitució amb la lectura d'un comunicat i una classe posterior on es convidarà a participar d'aquestes arts que estimulen la trobada amb un mateix a través d'aquesta activitat física i meditativa.

Aquesta celebració del Dia Mundial del Tai-txi-TxiKung culminarà el dissabte, 27 d'abril, en què més de 80 països units, ho commemoren sota el mateix lema. L'acte es desenvoluparà al Passeig de Juan Aparicio, al costat del monument a l'Home del Mar, a partir de les 10.00 hores. El programa d'activitats inclourà classes, exhibicions i una reunió de convivència posterior dels alumnes i amics.

Finalment, cal destacar que des d'aquest curs l'Escola Municipal de Tai-txi-ChiKung compta amb una nova ubicació, ja que s'ha traslladat del Centre Cultural Verge del Carme a l'edifici multiusos al carrer Havaneres, fet que ha permès ampliar places i millorar horaris millorant la qualitat i l'atenció als alumnes.