UNED Torrevella reprèn el seu programa Cinecrític amb una inquietant i atractiva pel·lícula de ciència ficció

23.04.2024
cine

L'Aula UNED Torrevella reprèn el Programa Cinecrític amb la projecció de la pel·lícula Gattaca, dirigida per Andrew Niccol el 1997, presentada per la investigadora i doctoranda en Biologia, Rosa Cifuentes. Es projectarà, en sessió gratuïta (fins a completar aforament), al Centre Cultural Verge del Carme, dimarts que ve, dia 30 d'abril, a les 19.00 hores.

Aquesta pel·lícula és un ambiciós film de ciència ficció que recull aspectes de bioètica genètica de la màxima actualitat, tot i haver complert els 25 anys. Es tracta d'una amena, i alhora amarga, pel·licrítica intel·ligent i provocadora, plantejada com un thriller amb idees, una trama que emocionalment captiva fins al darrer segon.

Cinecrític començava el passat 30 de gener, desenvolupant-se tots els darrers dimarts dels mesos de gener, febrer, abril i maig, al Centre Cultural Verge del Carme. Es tracta d'un programa de cinema (cinefòrum temàtic i crític), que compta amb la projecció de quatre "pelicrítiques" i un especialista temàtic que servirà de guia al col·loqui amb els espectadors i, en alguns casos, amb altres convidats especialitzats a la temàtica abordada.