Cinquè curs de la Universitat Oberta a l'Aula UNED de Torrevella (2024): L'art, una sorpresa per als sentits

24.04.2024
Quinto curso de la Universidad Abierta en el Aula UNED de Torrevieja (2024): El arte, una sorpresa para los sentidos
Durant els mesos d'abril i maig, la prestigiosa doctora Teresa Sánchez Albarracín desenvolupa a UNED Torrevella el curs L'art, una sorpresa per als sentits. A les dependències de la UNED, situades al Conservatori Internacional de Torrevella, els dimecres, a partir de les 18:30 hores, es tractaran aspectes inaudits i enginyosos de la creació artística (pictòrica, escultòrica, arquitectònica, ornamental, etc.)

Els títols de les sessions ja desperten l'interès: Erotisme a l'art medieval? (avui dimecres, 24 d'abril), La policromia, un llenguatge oblidat (8 de maig); Portes policromades, més que un catàleg moral (15 de maig); Patrimoni immaterial. Història i evolució d'un reconeixement identitari (22 de maig); i Amulets i objectes de protecció al món de l'art (29 de maig).

Amb motiu d'aquest curs, es va realitzar durant el primer trimestre acadèmic (14 de setembre i 28 d'octubre del 2023), una visita guiada als museus torrevellins de les fundacions Luis Cajal i Antonio Conesa, així com al taller de l'artista plàstic Rafael Torres, organitzades per Carlos Riquelme Talamás.