Aquest diumenge finalitza el cicle "Teatre per a tots", amb la representació de l'espectacle de màgia "Cura amb el mag"

14.05.2024
teatro para todos

Aquest proper diumenge, 19 de maig, finalitza la IV edició del Cicle de Teatre Familiar “Teatre per a tothom”, al Centre Cultural Verge del Carme, a les 18.30 hores, amb la representació d'un espectacle de màgia meravellós, amb edats recomanades a partir de 5/6 anys.

“Compte amb el mag”, un divertit espectacle de màgia per a tota la família. Seràs l'escollit per fer el repte màgic? T'atreveixes a ficar-te en una cabina amb un tornado o tallar-te per la meitat?

José María Alcázar posa en escena un xou on et sorprendràs i divertiràs a parts iguals. La seva passió per la màgia per a la infància i la creativitat l'han portat a especialitzar-se i diferenciar-se d'altres mags, creant les seves pròpies presentacions, escrivint els seus propis guions i amb una posada en escena cuidada plena de detalls. Per això els seus xous són divertits, originals i una gran experiència per a tots. Tot això l'ha portat a ser guardonat amb el PRIMER PREMI NACIONAL DE MÀGIA INFANTIL durant el XXXVII Congrés Nacional de Màgia, que es va celebrar a Almussafes l'abril del 2022. Feia 14 anys que no es concedia aquest guardó i només sis mags el tenen.

Edats recomanades a partir de 5/6 anys

En aquest cicle familiar de teatre, petits i adults han pogut gaudir d'espectacles carregats de missatges i valors com: ecologisme, amistat, respecte, amor, art, cultura i molta, molta diversió. A la seva quarta edició s'ha continuat escollint dos col·legis per espectacle perquè puguin anar amb els seus familiars a veure, aprendre i gaudir en família de la millor programació possible que l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” i l'Escola Municipal de Teatre “Raúl Ferrández” ofereixen.

Trailer: https://youtu.be/K7EogwgEAas?si=7K5RC2XvTkY7o8X0

Compra d'entrades: https://www.entradasatualcance.com/tickets-cuidado-con-el-mago?_gl=1*ui… wLjAuMA..#/sell/ events/11275/sessions/17228