L'Artesania Salinera es mostrarà als alumnes del Col·legi Acequión

Demà dijous 23 i divendres 24 de maig, a les 12:00 hores, els alumnes del col·legi Acequión podran comprovar com s'elaboren els típics vaixells de sal
22.05.2024
salinera

L'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta, a través de la seva Escola d'Artesania Salinera, mostrarà demà dijous 23 i divendres 24 de maig, a les 12:00 hores, els alumnes del col·legi Acequión, com s'elaboren els típics vaixells de sal mitjançant una presentació del professor de l'escola, Vicente Martínez Samper, i el gerent de Cultura, Miguel E. Fernández, comptant també amb l'experiència i les anècdotes de l'artesà saliner Manuel Sala.

Amb aquest tipus d'experiències l'Institut Municipal de Cultura pretén que una cosa tan nostra com és l'artesania salinera sigui coneguda per tots els que viuen a la nostra ciutat, perquè siguin capaços de valorar una cosa tan única i especial que només és possible crear-se a la nostra llacuna rosa.

A més, a l'escola estarà exposada una petita representació de maquetes fins dimecres que ve 29 de maig.