COMUNICAT D'OBERTURA PARCIAL DE CARRER RONDA CÉSAR CÀNOVES GIRADA I ALTRES

25.05.2024
desvio

A partir del DIVENDRES 24 DE MAIG del 2024 a la tarda, s'ha procedit a la següent ordenació de trànsit a causa de les obres de Reurbanització que s'estan duent a terme al carrer Ronda César Cánovas Girada:

  • OBERT AL TRÀNSIT sentit de circulació de pujada des de C/Villa Madrid cap a C/Orihuela.
  • TANCAT AL TRÀNSIT sentit de circulació de baixada des de C/Orihuela cap a C/Villa Madrid, per continuar amb els treballs de renovació completa de l'Enllumenat Públic al llarg de tot el C/Ronda César Cánovas Girada
  • Tancat al trànsit tram C/Del Hort des de Ronda César Cánovas Girada fins a C/San Policarpo 91.
  • Tancat al trànsit tram C/José Hurtado Romero “El Felisia” des d'Antic Tanatori fins a C/San Julián.

DESVIAMENTS PROVISIONALS

  • Per accedir al C/Villa Madrid en sentit entrada a Torrevella, es recomana fer-ho pel ramal existent a la rotonda del Grumol de Sal decorada amb flamencs, continuant pels carrers Juan Valera i José Mª de Pereda.