Palau d'esports

CIUTAT ESPORTIVA TORREVIEJA

La Ciutat Esportiva de Torrevella és un lloc dissenyat i creat perquè els esportistes ho gaudeixin. Instal·lacions de màxima qualitat, un clima fantàstic durant tot l'any, una ciutat turística, acollidora i amb multitud de serveis que puguin gaudir d'experiències úniques i inoblidables.

El nostre compromís; oferir-los una seu perfecta per als seus entrenaments i preparacions esportives, professionals al seu servei i el suport de la Regidoria d'Esports. Els seus èxits són el nostre objectiu, nosaltres ens encarregarem de ajudar-los en tot.

Torrevella disposa d'una oferta esportiva d'elit. Les seves instal·lacions han estat concebudes a partir d'una sòlida experiència ia diferents estudis, que han generat una infraestructura d'avantguarda ..

La seva missió és el gaudi de l'esport, ja sigui per part de turistes o ciutadans de qualsevol edat, si bé és cert que estan especialment concebudes per a grups de turisme esportiu, així com per a les diferents escoles municipals.

La Ciutat Esportiva de Torrevella ofereix un ampli ventall de possibilitats, amb l'opció de practicar la gran majoria de disciplines esportives, explicant a més amb unes instal·lacions totalment adaptades per a discapacitats. Per aquest motiu, s'estableixen com el lloc perfecte per a multitud de grups d'esportistes, escoles, clubs, associacions, federacions, etc., amb una oferta esportiva molt qualificada que permet implementar entrenaments del més alt nivell, el que repercuteix directament en el rendiment esportiu.

Com a colofó, la benignitat climàtica de la ciutat, amb una temperatura mitjana anual de 18 graus centígrads i més de 3.000 hores de sol any, converteix els entrenaments en moments únics en els quals és realment difícil no gaudir de la qualitat de vida que ofereix Torrevella.

Afegeix, finalment, la imponent oferta turística de la ciutat, que permet el gaudi de el temps d'oci de familiars, amics i esportistes, el complement fonamental.

Horarios

de 8:00 a 23:00 de dilluns a dissabte, diumenge depenent d'esdeveniments.

Más información

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella després de tres dècades d'activitat renovant anualment les seves propostes, es planteja com a prioritaris els següents objectius:

En primer lloc i com a comesa fonamental, permetre i fer arribar a tots els habitants i visitants de la Ciutat la pràctica d'activitats físico-esportives per millorar la qualitat de vida a través de l'educació, la promoció dels hàbits saludables i de la integració social.

La Regidoria d'esports comença a treballar aquests fonaments des de la base promocionant les escoles esportives a través d'activitats extra escolars en els diferents centres educatius. És fonamental igualment el col·lectiu d'adults i gent gran, dirigint activitats específiques que fomentin els bons costums i la salut.

Per a la consecució d'l'èxit en el compliment dels plantejaments anuals, la Regidoria d'Esports disposa d'un gran equip de professionals que permet anar complint objectius i augmentant el nombre d'usuaris i visitants que té accés a aquests serveis.

Com a segon propòsit, la Regidoria d'Esports es planteja la continuïtat de l'expansió de la flamant Ciutat Esportiva i el manteniment de les instal·lacions actuals perquè la promoció i oferta esportiva es pugui veure augmentada i que cada vegada siguin més les modalitats esportives i les persones que tenen accés a les mateixes.

En tercer lloc i vam trobar l'objectiu ferm de promocionar la Ciutat Esportiva de Torrevella perquè Federacions, Clubs, Grups i escoles esportives de qualsevol modalitat i nacionalitat, considerin la Ciutat Esportiva de Torrevella com a lloc estratègic per a la realització d'entrenaments, preparacions físiques, concentracions tàctiques o tècniques i la celebració d'esdeveniments esportius aprofitant les impecables instal·lacions esportives, la benignitat de el clima de la Ciutat i l'oferta de qualitat, tant esportiva com turística que disposa Torrevella per esdevenir un referent en el Turisme esportiu a nivell internacional.

Servicios

Galería de vídeos

  • URL de Video remoto