3.214 menús dinar i 7.478 menús berenar s'han repartit durant el curs escolar 2020/2021

La Regidoria d'Educació i les entitats col·laborades van posar en marxa el novembre de 2020 aquest projecte per atorgar beques de menjador als alumnes que no van poder tenir-hi accés en el procés normalitzat de la Conselleria d'Educació
05.07.2021
menús
La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella, en col·laboració amb ROTARY CLUB, AGAMED, FUNDACIÓ LA CAIXA, ASIVEGA, CAIXA RURAL CENTRAL i diferents particulars, van posar en marxa el novembre de 2020 un projecte per atorgar Beques de Menjador als nens i nenes de la ciutat que no hi tenien accés en el procés normalitzat de la Conselleria d'Educació.

Un projecte de col·laboració i acció social que té com a objectiu principal que cap alumne de Torrevella es quedi sense menjar, per la qual cosa s'ha posat tot el seu esforç econòmic i solidari per poder atendre tots i cadascun dels alumnes proposats pels centres educatius . A més d'accedir a aquests menús de menjar han rebut cada dia abans d'anar a casa el berenar per completar la seva alimentació.

El regidor d´Educació, Ricardo Recuero, juntament amb el president sortint de Rotary Club Torrevieja, Luis López, i el nou president de Rotary, Luis Andreu, han donat a conèixer les dades d´aquesta campanya que ha durat tot el curs escolar 2020/2021 .

En concret, des del novembre del 2020 fins al juny del 2021, s'han distribuït un total de 3.241 menús dinar i 7.478 menús berenar a aquests alumnes de famílies en perill d'exclusió social. A més, al llarg del present estiu (juliol i agost) s'han concedit uns ajuts directes mitjançant tiquets individualitzats per a productes bàsics de 100 euros (50 euros per a juliol i 50 euros per a agost) a 28 famílies seleccionades pels directors dels centres escolars de la ciutat, i que seran abonats al comerç local Cárnicas Ríos.

Després de la gran acceptació que ha tingut aquesta iniciativa social és voluntat tant de l'Ajuntament de Torrevella com de les entitats col·laboradores, de mantenir-lo cada any, per la qual cosa han fet una crida a la ciutadania perquè se sumin més entitats a aquest projecte solidari.