En només 2 setmana s'esgoten els tiquets de compra del BONOCONSUM

Atesa la gran acceptació d'aquesta iniciativa pionera a la Comunitat Valenciana, l'Ajuntament ja ha començat els tràmits administratius per posar en marxa a l'últim trimestre de l'any una nova campanya del BONOCONSUM
06.07.2021
bonoconsumo
Ahir dilluns, 5 de juliol, es van esgotar els tiquets de compra del BONOCONSUM, iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Torrevella en col·laboració amb APYMECO per incentivar la compra a tots els sectors productius de la localitat, especialment en el comerç i l'hostaleria.

Una campanya que ha tingut una gran acceptació i que reactiva l'economia local. En dues setmanes, del 18 de juny al 5 de juliol, residents i turistes han adquirit tots els tiquets de 10 i 20 euros que es van posar a la venda a través d'aquesta campanya, fet que suposa que els 500.000 euros que ha invertit el Ajuntament de Torrevella, amb una repercussió real de 1.000.000 euros, ja han estat comprats pels ciutadans.

Cal destacar l'augment de les vendes des del 18 de juny als 200 comerços i establiments d'hostaleria de Torrevella adherits a aquesta campanya pionera a la Comunitat Valenciana, la qual ha superat totes les expectatives previstes tant per l'Ajuntament com per l'Associació de Petits i Mitjans Comerciants de Torrevella (APYMECO).

Dels 500.000 euros aportats per l'Ajuntament (un milió d'euros en circulació) fins ara s'han bescanviat (gastat) als establiments de la ciutat un total de 199.335 euros (398.670 de repercussió real), fet que suposa el 39,8 % del total dels bons adquirits. Per tant, queden per bescanviar 601.330 euros (el 61'2%), que es podran gastar als 200 establiments adherits a la campanya fins al proper 30 de setembre.

La regidora de Desenvolupament Econòmic i Dinamització de Sectors Productius de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez Chazarra, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i ha informat que ja s'ha començat a fer els tràmits administratius perquè en el darrer trimestre del present any es pugui portar a terme una nova campanya del BONOCONSUM a la nostra ciutat, amb una inversió municipal de 500.000 euros.

Rosario Martínez ha recordat que els bons tenen un valor de 10 i 20 euros, dels quals el client aporta la meitat de l'import, és a dir, 5 i 10 euros, i l'import restant l'aporta directament l'Ajuntament de Torrevella als establiments adherits a la campanya. És a dir, cada comprador té un descompte del 50% a les adquisicions o consumicions, podent adquirir cada persona un màxim de 100 euros per DNI. El consumidor rep els bons adquirits en format pdf per imprimir-lo a casa, o els rep al mòbil.