La pèrgola del Passeig Vista Alegre compta amb nova il·luminació led

L'àrea de Cura i Potenciació de la Imatge Urbana de l'Ajuntament de Torrevella informa de la finalització dels treballs d'embelliment a la pèrgola del Passeig Vista Alegre.
21.07.2021
pergola
Diumenge passat, coincidint amb la inauguració del Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia, es va dur a terme l'encesa de la nova il·luminació de la pèrgola d'aquest cèntric passeig torrevellenc. La instal·lació s'ha realitzat sobre la part inferior de les bigues metàl·liques de la pèrgola, amb un alumini flexible, lacat en blanc, que porta a l'interior la cinta de led amb una quantitat de 180 led per metre lineal, sent aproximadament 600 metres els que s'han col·locat. La tira de led triada fa un efecte de llum lineal perquè no s'apreciï el punt individual de led il·luminat.

La regidora de Cura i Potenciació de la Imatge Urbana, Carmen Gómez Candel, informa que aquesta és la primera fase de la restauració del Passeig Vista Alegre, estant pendent de licitació en breu del buidatge i segellat de les jardineres existents per finalitzar la remodelació completa de un lloc tan emblemàtic, visitat i fotografiat de la nostra ciutat.

Finalment, cal destacar que un total de 14 empreses van presentar ofertes per fer aquest treball d'embelliment del passeig, i l'import total d'execució és de 22.708 euros, amb una garantia de 7 anys.