L'Associació de Familiar Nombroses (ASAFAN) compta amb un punt d'informació i assessorament a l'Ajuntament de La Mata

La delegació a Torrevella de l'Associació Alacantina de Famílies Nombroses (ASAFAN) ha obert un punt d'informació i assessorament per atendre tots els ciutadans a la planta baixa de l'Ajuntament perifèric de La Mata.
11.08.2021
ASAFAN
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor de Benestar Social, Tomás Ballester, han visitat al costat del delegat d'ASAFAN a Torrevella, Óscar Urtasun, aquest punt d'informació on s'ofereix tota la informació sobre les ajudes i els avantatges amb les que compten, a més de gestionar i tramitar beques, els títols de FN, etc. L'horari d'atenció al públic és a l'agost: dimarts i dijous en horari de matí i dimarts, dimecres i dijous a partir del mes de setembre. Entre els avantatges per a famílies nombroses es troben descomptes en la contribució urbana, factura de la llum i aigua, activitats esportives, tota mena de transports, museus,…, així com bonificacions en taxes escolars i matrícules universitàries, a la quota de la Seguretat Social per cuidadors a la llar, etc. Per contactar amb ASAFAN Torrevieja podeu trucar a: 686 083 054 o 661 348 048. També a través del correu electrònic: torrevieja@asafan.org.