Minut de silenci per les víctimes del bombardeig del 1938

A les 12.00 hores d'avui dimecres, 25 d'agost, a les portes del consistori torrevellenc, s'ha guardat un minut de silenci per les 19 víctimes mortals del bombardeig esdevingut a Torrevella el 1938 durant la Guerra Civil Espanyola.
25.08.2021
BOMBARDEO
A aquest acte institucional hi han assistit representants dels grups polítics que conformen la corporació municipal, que ha començat amb la lectura d‟una declaració institucional per part de la vicealcaldessa de l‟Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez Chazarra.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL

El 25 d'agost del 1938 la nostra Ciutat va patir la devastació ocasionada pel bombardeig que avui recordem. Rendim en aquest sentit acte el nostre reconeixement a les víctimes, a totes, directes i indirectes d'aquest cruel succés.

I en un exercici de responsabilitat democràtica, per sobre de diferències ideològiques, ens unim per dignificar-ne la memòria, rebutjant la violència i la guerra, vingui d'on vingui.

Recordem el nostre passat per aprendre dels errors, amb la voluntat ferma que mai no es repeteixin i l'unànime desig d'una convivència en pau i respecte.

Per tots els morts en aquell acte sense sentit, pels seus familiars i per tots els que van quedar marcats per sempre per l'horror d'una guerra que mai no degué ser, us demanem que compartiu amb nosaltres aquest minut de silenci.

Descansin en pau.