Joventut obre el termini d'inscripció del curs de monitor d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil

El regidor de joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que des de la Regidoria de Joventut, a través del Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ), s'ha obert el termini d'inscripció al Curs de Monitor d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil amb una durada de 215 hores.
26.08.2021
JUVENTUD
Domingo Paredes informa que aquest curs, molt demandat per La joventut torrevejense, ve subvencionat per la Cambra de Comerç d'Alacant dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) i és totalment gratuït per a joves en edats compreses entre els 18 i els 29 anys , inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El curs començarà al mes d'octubre a les instal·lacions del CIAJ.

Durant el curs els alumnes coneixeran les eines per fer les funcions bàsiques de monitor de temps lliure, proporcionant formació per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure educatiu adreçades a infància i joventut, aplicant tècniques específiques d'animació grupal. A més, inclou formació específica en habilitats socials i ocupabilitat per millorar la incorporació dels alumnes al mercat laboral.

L'edil de Joventut ha indicat que com a requisit per accedir al curs, a més de l'edat i d'estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cal tenir acabada l'Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Les places són limitades (25 en total), per la qual cosa si en finalitzar el termini s'haguessin rebut més sol·licituds que places disponibles es procediria al sorteig de places per adjudicar-les.

Més informació i inscripcions al CIAJ, situat al passeig marítim Juan Aparicio, Nº 5, xarxes socials de Joventut, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es a l'apartat de Joventut.