L´Ajuntament renovarà les àrees infantils de tot el terme municipal de Torrevella

Està prevista l'execució de 78 actuacions a tot el terme municipal, amb una inversió global de 1.766.600 euros
28.08.2021
jgl
La Junta de Govern Local ha aprovat avui al matí el contracte mixt per a la redacció del projecte, subministrament i construcció d'àrees infantils adaptades i inclusives al terme municipal de Torrevella.

Federico Alarcón, regidor secretari de la JGL, ha informat que l'objecte del contracte consisteix en el subministrament de jocs infantils juntament amb les obres de substitució de la infraestructura sobre la qual els mateixos es recolzen, estant prevista l'execució de 78 actuacions a tot el terme municipal de Torrevella. La inversió total de la substitució i la renovació de totes les àrees infantils de la ciutat és de 1.766.600 euros.

Federico Alarcón ha explicat que es valorarà no només la millor oferta econòmica, sinó que també serà valorat el disseny que es pretengui donar a aquestes àrees infantils de Torrevella. El contracte inclourà la reposició de tots aquells elements que es vagin deteriorant o que pateixin desperfectes pel seu ús.

TORREVELLA COMPTARÀ AMB QUATRE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

Federico Alarcón ha anunciat també a Junta de Govern Local l'aprovació del contracte menor amb destinació a la contractació de la redacció, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut de la instal·lació de punts de recàrrega elèctrica per a vehicles.

Seran quatre els punts de recàrrega per a vehicles elèctric, que s'ubicaran a:

-Carrer Caballero de Rodas, núm. 27.

-Carrer Ucraïna, núm. 2.

-Avinguda Monge i Bielsa, s/n. Pàrquing Palau d'Esports.

-Carrer Maig, núm. 29. La Mata.