Demà dissabte, 2 d'octubre, se celebra el dia de l'Àngel Custodi, patró de la Policia Local

01.10.2021
Celebracion_Patron_Policia_Local
Amb motiu de la celebració el 2 d'octubre, Dia de l'Àngel Custodi, Patró de la Policia Local, a les 10.00 hores tindrà lloc la solemne celebració de l'Eucaristia al temple Arxiprestal de la Immaculada. En el transcurs de la mateixa es farà un acte d'ofrena en record als difunts del Cos, amb l'assistència de l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor de Seguretat i Emergències, Federico Alarcón.

La missa serà amenitzada per la Coral Torrevejense Francisco Vallejos i la Unió Musical Torrevejense (UMT). En acabar la missa s'entonarà l'himne de la Policia Local de Torrevella del compositor local Antonio Quesada.

Seguidament al saló principal de la Societat Cultural Casino de Torrevella, es realitzarà el lliurament de diplomes de benvinguda als nous membres de la Policia Local. També es lliuraran medalles i diplomes als agents que han fet servei a la Policia Local de Torrevella durant 20 i 30 anys, i finalment es lliuraran placa i diploma als membres de policia que s'hagin jubilat. (A l'acte s'inclouran els reconeixements que no es van poder lliurar per la pandèmia).