La Seu Universitària de Torrevella i Hidraqua organitzen dues conferències centrades en la temàtica de l'aigua i els objectius de desenvolupament sostenible

05.10.2021
Ciclos_Conferencias_Hidraqua
La Seu Universitària de Torrevella acollirà dues conferències dels cicles que la Universitat d'Alacant i Hidraqua han programat en relació amb l'aigua i els objectius de desenvolupament sostenible que s'impartiran a les Seus Universitàries de Torrevella, Xixona, Oriola, la Vila Joiosa i Petrer.

La primera conferència tindrà lloc aquest proper divendres, 7 d'octubre, amb el títol “Un got d'aigua de l'aixeta, per favor” i serà impartida per David Ribes, responsable-gerent de Qualitat de l'Aigua a Hidraqua Comunitat Valenciana, i Isidoro Andreu, director de Clients d'Hidraqua a la Comunitat Valenciana.

Els organitzadors han explicat que “disposar d'aigua de consum de qualitat és un dels objectius primordials d'Hidraqua i les seves empreses participades, duent a terme al llarg del dia una vigilància exhaustiva i control de la qualitat de l'aigua subministrada als clients, així com la presa de decisions que permeten a la companyia garantir que l'aigua de consum humà al municipi és sanitàriament perfecta”.

Aquesta ponència abordarà la diferència entre el sabor de l'aigua i la seva qualitat, amb l'objectiu principal d'aclarir molts dubtes pel que fa al consum d'aigua d'aixeta, sobre la percepció i la valoració de la qualitat i les seves propietats i, sobretot, les creences i falsos mites sobre la qualitat de l'aigua de l'aixeta.

En format debat obert, aquesta conferència tractarà a més sobre canals d'atenció al client i desenvolupament dels canals no presencials; facturació, com llegir una factura d'aigua, conceptes i taxes o impostos incorporats a la factura d'aigua i factura digital. Així mateix, s'abordaran les diferents modalitats de pagament de què disposa la companyia, així com les facilitats que ofereix en el pagament de les factures.

Finalment, es presentarà el servei gratuït de Servialertes, per mantenir comunicacions digitals vinculades al contracte d'aigua, on s'ofereix informació d'interès especial per a tots els clients.