Concessió de subvenció de l'Excma. Diputació d'Alacant

10.10.2021
programa coeducación

S'ha concedit per l'Excma. Diputació d'Alacant una subvenció a l'Ajuntament de Torrevella per un import de 2.042,12 euros, per al programa de coeducació NENS D'AHIR, NENS D'AVUI, NENES D'AHIR, NENES D'AVUI, d'acord amb la convocatòria de Subvencions a Ajuntaments i Entitats d'àmbit territorial inferior a l'municipi (EATIM) de la província d'Alacant amb destinació a programes i activitats per a la igualtat d'oportunitats i prevenció de la violència de gènere, anualitat 2021 "

El projecte desenvolupa els conceptes de masculinitats igualitàries i eliminació de rols i estereotips femenins ', i va dirigit a l'alumnat de primer de primària dels centres educatius de Torrevella.

Consta de 6 píndoles en format .mp4 i dues fitxes didàctiques per al professorat en format .PDF:
Píndola 1: Rols i estereotips masculins.

  • Píndola 2: Coresponsabilitat.
  • Píndola 3: afecte i emocions.
  • Píndola 4: Gustos i habilitats femenines.
  • Píndola 5: Referents.
  • Píndola 6: Sororidad i llibertat.
  • Totes les píndoles compten amb una sèrie de diapositives il·lustrades, i la figura d'una agent d'igualtat explicant cada contingut; i cadascuna d'elles té una durada d'entre 6 i 10 minuts aproximadament. En les mateixes, s'aborden diferents qüestions referents a la igualtat de dones i homes, la coeducació i la coresponsabilitat, així com l'eradicació d'estereotips i rols de gènere, mitjançant la diversitat i recursos positius i coeducatius.
    Després de cadascuna de les píndoles, s'ha preparat una dinàmica per consolidar els coneixements i continguts d'aquesta píndola, i posar-los en pràctica.

    Aquesta Resolució ha estat publicada en el BOP Nº 164 de 30 d'agost de 2021.