L'INSTITUT MUNICIPAL DE CULTURA REPRÈN EL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DESPRÉS DE SIS ANYS SENSE CELEBRAR

18.10.2021
XXIII CONCURSO PINTURA RÁPIDA
Per a més informació poden consultar la seu electrònica de l'Institut Municipal de Cultura // Sol·licitud inscripció concurs, ia Facebook Torrevieja Cultura

TORREVELLA (2021.10.06). L'Institut Municipal de Cultura "Joaquín Chapaprieta" anuncia que torna a celebrar-se el Concurs de Pintura Ràpida "Ciutat de Torrevella", aquesta vegada, si XXIII edició.

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, informa que després de 6 anys sense celebrar-se, el concurs es reprèn incorporant certes novetats, com ara que hi haurà una secció dedicada als nens, amb el tema de "La Natura a Torrevella", o un canvi en la temàtica de l'concurs d'adults i joves, en aquesta vigesimotercera edició orientat cap a "Torrevella i els seus costums", per la qual prendrà protagonisme en la realització de les obres dels elements culturals característics de la nostra ciutat i els seus llocs emblemàtics.

El concurs estarà dotat d'un total 6.800 euros en premis i tindran lloc el 16 d'octubre, el dels nens, i el 23 d'octubre el de joves i adults.

Per rematar aquest certamen s'organitzarà una exposició amb les obres participants a la Sala d'Exposicions de Centre Cultural Verge de l'Carmen en dos terminis: De l'18 a el 21 d'octubre per al concurs infantil i de l'26 d'octubre a el 7 de novembre per al concurs de adults.

Per a més informació poden consultar la seu electrònica de l'Institut Municipal de Cultura // Sol·licitud inscripció concurs, ia Facebook Torrevieja Cultura.

BASES: XXIII CONCURS PINTURA RÀPIDA CIUTAT DE TORREVELLA

BASES NENS
- Podran participar tots els nens que ho desitgin fins a 12 anys d'edat, i hauran d'estar acompanyats en tot moment per un adult.
- La tècnica a emprar serà lliure. El tema, LA NATURA A TORREVIEJA.
- Tots els participants es presentaran a la Llacuna de la Mata, concretament al Centre d'Interpretació de Parc Natural, entre les 10:00 i les 10:30 hores de dissabte 16 d'octubre, per a realitzar la inscripció, lliurant el formulari de preinscripció o omplint un allí en cas de no haver-se realitzat telemàtica.
- Les obres hauran de ser realitzades a l'aire lliure, en qualsevol lloc de el Parc de la Llacuna de la Mata.
- Un jurat especialitzat seleccionarà els finalistes i s'atorgarà un diploma i un xec regal per a materials de pintura als guanyadors amb els següents premis:
Premi 1r de primària 50.
Premi 2n de primària 50.
Premi 3r de primària 50.
Premi 4t de primària 50.
Premi 5è de primària 50.
Premi 6è de primària 50.

BASES JOVES I ADULTS

- La tècnica a emprar serà lliure. El tema, TORREVIEJA I ELS SEUS COSTUMS. Amb el tema ens referim a usos i costums tradicionals per a la nostra ciutat així com llocs emblemàtics.
- Tots els participants es presentaran a la Sala d'Exposicions de Centre Cultural Verge de l'Carme, amb el suport escollit, entre les 8:30 hores i les 10:00 hores de dissabte 23 d'octubre, per a realitzar la inscripció i segellar la superfície a pintar.
Es poden inscriure des de la seu electrònica de l'Institut Municipal de Cultura "Joaquín Chapaprieta". S'ha d'emplenar i imprimir el formulari, que es lliurarà als organitzadors de l'concurs.
- Les obres hauran de ser realitzades a l'aire lliure, en qualsevol lloc de terme municipal.
- Un jurat especialitzat seleccionarà els finalistes i atorgarà els següents premis:
Primer premi 3.000.
Segon premi 2.000.
Tercer premi 1000.
Premi a l'artista local 500.