L'Ajuntament adquireix una plataforma elevadora de fèretres per al Cementiri Municipal de Torrevella

L'inici d'expedient per a l'adquisició d'aquesta elevadora es va iniciar l'any 2020 per aquest equip de Govern, després que fins a dues vegades amb l'anterior equip de govern es va quedar desert el procés d'adjudicació
27.10.2021
CEMENTERIO
L'Ajuntament de Torrevella ja ha adquirit la plataforma autònoma elevadora de fèretres, que va ser adjudicada a l'empresa saragossana MARCO TALLER CERRAJERÍA SL, per un import global de 27.588 euros (IVA inclòs).

La regidora delegada de Cementiris, Sandra Sánchez, ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut adquirir aquesta plataforma, molt necessària al cementiri torrevellenc, atès que fins ara no es disposava de mitjans auxiliars per permetre l'elevació de fèretres en nivells 4 i 5 i treballs de

exhumació o enterrament en aquests nivells, la qual cosa inhabilitava la utilització actual dels nivells esmentats.

Sandra Sánchez ha informat que l'inici d'expedient per a l'adquisició d'aquesta elevadora de fèretres es va iniciar l'any 2020 per aquest equip de Govern, després que fins a dues vegades amb l'anterior equip de govern es va quedar desert el procés d'adjudicació. Han passat diversos anys des d'aleshores, afegeix l'edil, però el procés de licitació obert iniciat el 2020 ha finalitzat amb èxit i el Cementiri Municipal de Torrevella ja compta amb aquesta plataforma elevadora, imprescindible per a l'enterrament als nínxols ubicats als nivells 4 i 5.

Finalment, Sandra Sánchez ha informat que l'empresa adjudicatària de l'elevadora de fèretres impartirà un curs de formació al personal municipal del Cementiri per a la seva perfecta utilització de maneig i seguretat i salut.