Impulsant la Igualtat mitjançant valors participatius

L'Ajuntament començarà amb l'emissió d'un qüestionari en línia, amb referència al II Pla Municipal d'Igualtat 2022-2025 del consistori
15.11.2021
IGUALDAD
El qüestionari en línia estarà disponible fins dimarts, 30 de novembre de 2021, i comptarà, a més, amb una campanya a peu de carrer

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Torrevella informa que EQUÀLITAT, participació i igualtat serà la consultora social, experta en igualtat, que se n'encarregarà de la dinamització. El paper que tradicionalment han exercit homes i dones a la nostra societat experimenta una important transformació. La incorporació al mercat laboral, l'accés a la universitat i una presència més gran en el món polític i cultural, estan generant uns canvis socials favorables per a l'avenç en la nostra societat cap a la igualtat d'oportunitats de dones i homes.

Tot i això, malgrat aquests avenços, encara queda un gran camí per recórrer i, des de les institucions públiques, en base a la normativa tant nacional com internacional, hem de continuar treballant per desenvolupar actuacions que promoguin les condicions i eliminin els obstacles perquè la igualtat entre les persones sigui real i efectiva.

Per aquesta mateixa raó, lAjuntament de Torrevella va decidir impulsar un projecte efectiu i eficaç a favor dels drets de les dones, com és el II Pla Municipal dIgualtat de Torrevella 2022–2025.

Així doncs, i amb motiu d'avançar els treballs del disseny d'aquest nou projecte, el dia d'avui, el consistori posarà a disposició del veïnatge del municipi, un qüestionari online, per tal d'identificar, manera objectiva i clara, la realitat del municipi en matèria digualtat.

El qüestionari online, que estarà disponible fins dimarts, 30 de novembre de 2021, comptarà, a més, amb una campanya a peu de carrer, on les persones treballadores de la consultora social, que dinamitza el procés participatiu, EQUÀLITAT, participació i igualtat , donaran auxili tècnic al veïnat de Torrevella. D'aquesta manera, es pretén fer arribar el qüestionari a una quantitat més gran de persones, per obtenir una perspectiva més àmplia de la realitat del municipi.

Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Torrevella s'anima tots els ciutadans de la localitat a participar-hi ia sumar-se a aquest projecte, atès que, hem de saber la seva opinió, escoltar-los, per ser part de les seves decisions. Per això, suma't i participa des d'aquí: https://sanama.typeform.com/TorreviejaPMI