La Regidoria dEducació posa en marxa per segon any consecutiu les beques menjador a alumnes que no tenen accés a les beques de la Conselleria dEducació

A l'anterior convocatòria es van repartir un total de 7.488 berenars i 3.241 menús diaris a 70 nens i nenes durant el curs escolar
19.11.2021
beca comedor
El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella, Ricardo Recuero, el president de Rotary Club Torrevella, Luis Andreu; el representant de la Fundació Humanitària dels Rotaris Espanyols, Ricardo Molina, i la gerent adjunta d'AGAMED, Gemma Cruz, han presentat avui al matí la segona convocatòria de les Beques Menjador destinades a nens i nenes de la ciutat que no han pogut tenir accés a les beques que atorga la Conselleria dEducació de la Generalitat.

Aquest projecte de col·laboració i acció social que es van iniciar l'any passat pretén que cap alumne de Torrevella es quedi sense menjar; per això, ROTARY CLUB, AGAMED, FUNDACIÓ LA CAIXA, MLS i diversos particulars anònims han posat tot el seu esforç econòmic i solidari per poder atendre tots i cadascun dels alumnes proposats pels centres educatius.

Recordo ha informat que a l'anterior convocatòria es van repartir un total de 7.488 berenars i 3.241 menús diaris a 70 nens i nenes durant tot el curs escolar. Un projecte que pretén tenir continuïtat al llarg dels propers anys, amb el compromís ferm de poder atendre totes aquelles sol·licituds que es facin per part dels centres educatius. La inversió total de les Beques Menjador va pujar a uns 27.000 euros.

Per acabar, cal destacar l'imprescindible paper que duen a terme per al desenvolupament d'aquestes Beques Menjador tant AGAMED com Rotary Club Torrevieja.