33 persones aturades menors de 30 anys comencen a treballar a l'Ajuntament durant un termini de 12 mesos dins del programa EMPUJU 2021

En una setmana han estat un total de 71 persones aturades (38 més grans de 30 anys i 33 menors de 30 anys) les que han estat contractades per treballar a l'Ajuntament durant un any
03.12.2021
Foto_familia_33_personas_desempleadas_menores_30_años
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor de Foment i Ocupació, Domingo Paredes, van donar la benvinguda ahir a les 33 persones menors de 30 anys que han començat a treballar al consistori torrevellenc, durant un termini de 12 mesos, dins del programa EMPUJU 2021.

Tots ells faran obres o serveis d'interès general, reforçant departaments municipals com Esports, Serveis Socials, Educació, Estadística, Personal, Intervenció, Contractació, etc. Per fer aquestes contractacions l'Ajuntament de Torrevieja ha rebut una subvenció de LABORA (Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball), cofinançat pel FONS SOCIAL EUROPEU, de 769.789 euros.

Dimecres passat, 1 de desembre, començaven a treballar al consistori 38 persones aturades majors de 30 anys, pertanyents al programa ECOVID 2021, per la qual cosa en una setmana han estat un total de 71 persones aturades les que han estat contractades per treballar a Ajuntament durant un any.

Aquests programes, juntament amb les iniciatives de formació, innovació, ajudes empresarials i foment de l'emprenedoria, formen part de les accions que l'Ajuntament de Torrevella, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), està fent per millorar les possibilitats d'ocupació de les persones aturades de la localitat i la reactivació econòmica per pal·liar la crisi del COVID 19.