Més de 2000 alumnes s'han donat cita avui al Palau dels Esports de Torrevieja per a l'acte de cloenda de les Escoles Esportives Municipals

27.05.2022
deportes
Avui, 27 de maig, a les 18:00h, s'ha celebrat la clausura de les Escoles Esportives 2021/22 al Palau dels Esports “Tavi i Carmona”. Des de l'Ajuntament de Torrevella, a través de la Regidoria d'Esports, es vol reconèixer els més de 2.000 alumnes de les Escoles Esportives Municipals, programes esportius municipal “Esport per a Tothom”, als centre educatius, entitats que estan dins de l'estructura de la Ciutat Esportiva i els clubs de la localitat que treballen per l'esport base.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la vicealcaldessa, Rosario Martínez, la regidora d'Esports, Diana Box, el regidor de Joventut, Domingo Paredes, la regidora de Residents Internacionals, Gitte Lund, la regidora d'Obres i Serveis, Sandra Sánchez, reconeguts esportistes, Luis Corchete i Manuel Peñalver, en representació d'Agamed, Gemma Cruz i directors de diversos Centres Escolars, han lliurat un diploma i una medalla per premiar l'esforç, el treball i la constància dels nostres joves campions durant tota la temporada.

La regidora d'Esports, Diana Box, valora molt positivament les activitats desenvolupades a les Escoles Municipals de Torrevella amb un augment considerable d'alumnes i que a més han aconseguit més èxits esportius que mai. Però els més reconeguts han estat la integració, l'esforç, la igualtat, el compromís, el company i la superació.