Agamed i Aliments Solidaris, units per donar suport als més vulnerables i promoure la sostenibilitat gràcies a la factura digital

L'empresa d'economia mixta es compromet a donar 1 euro a Aliments Solidaris per cada client que sol·liciti la factura digital abans del 5 de juny del 2022, Dia Mundial del Medi Ambient
10.01.2022
alimentos solidarios y Agamed
AGAMED, l'empresa d'economia mixta formada per l'Ajuntament de Torrevieja i Hidraqua, ha signat un conveni de col·laboració amb Alimentos Solidarios Torrevieja per posar en marxa una iniciativa que permeti ajudar aquells col·lectius més vulnerables i promoure la sostenibilitat entre la ciutadania. L'empresa es compromet a donar 1 euro a Aliments Solidaris per cada client que sol·liciti la factura digital abans del 5 de juny del 2022, Dia Mundial del Medi Ambient.

La signatura del conveni s'ha realitzat aquest matí per part de Rosario Martínez Chazarra, vicealcaldessa de l'Ajuntament de Torrevieja, Jorge Ballesta, gerent d'AGAMED i Gemma Cruz, gerent adjunta. Els representants municipals i de l'empresa mixta han aprofitat aquest acte per conèixer de primera mà la tasca important que Alimentos
Solidaris realitza per a la ciutat. Aquesta ONG, fundada el 2010, realitza avui més de 200 menús diaris per a aquelles famílies que més ho necessiten.
Així, durant aquesta visita, s'ha destacat que “amb aquesta iniciativa es contribueix a una recuperació sostenible, justa i inclusiva i suposa una crida a l'acció a la ciutadania perquè, mitjançant un gest tan sostenible com és sol·licitar la factura digital , puguin contribuir a millorar la situació de moltes famílies en situació de vulnerabilitat”.

Això suposa un pas endavant cap a la digitalització a favor de lentorn natural i el medi ambient. Amb la factura digital, que es pot sol·licitar a través de l'Àrea de Clients de la pàgina web www.agamed.es, les persones
usuàries poden consultar les factures de forma àgil, còmoda i segura, sense necessitat de fer impressions i reduint les emissions de CO2
respecte a altres formats de factura.

Solidaritat i sostenibilitat són dos conceptes que convergeixen en aquesta nova campanya que intenta promoure la recuperació sense deixar ningú enrere en un moment en què milions de persones es troben en risc d'exclusió social.

La iniciativa s'uneix a altres col·laboracions que s'han dut a terme al llarg de tota la pandèmia per ajudar les famílies més afectades per la crisi econòmica derivada de la COVID 19, com és, per exemple, l'increment del Fons Social de la companyia per incloure aquells col·lectius de la ciutat més afectats per la crisi econòmica, així com la van col·laborar amb la Campanya Creu Roja RESPONDE, que cada client que es donava d'alta a l'Àrea de Clients de la web. Amb aquesta acció, la companyia pretenia fomentar les gestions en línia, vetllant així per la seguretat i salut de clients i plantilla, alhora que es promovien aquests canals no presencials pels quals
AGAMED realitzat una forta aposta en els darrers anys i que s'ha vist intensificada arran de la pandèmia.