Joventut presenta la nova programació d'hivern 2022

Un curs de socorrisme aquàtic, una nova edició del programa JOOP i diversos cursos de formació, inclosos a la nova Agenda Jove per al primer trimestre de l'any
11.01.2022
invierno
El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevieja, Domingo Paredes, informa que ja es troba disponible la nova programació Agenda Jove d'hivern 2022, corresponent al primer trimestre de l'any, amb un total de 12 activitats i esdeveniments per a joves a desenvolupar entre els mesos de gener i març.

Destaca un curs de socorrisme aquàtic, dins del programa PICE de la Cambra de Comerç, per a joves inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que començarà el 23 de febrer.

Torna el programa Joves i oportunitats (JOOP), programa de coaching i motivació per a joves amb edats entre els 16 i 21 anys, organitzat conjuntament amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i que també començarà al febrer, en concret el dia 14, trobant-se obert ja el termini dinscripció i entrevistes de selecció.

El 30 de gener se celebrarà al Centre Cultural Verge del Carme el festival Torrerífico, de curts de terror, que va haver de posposar-se de l'anterior programació.

Març serà el mes dedicat a la dona amb jornades sobre sexualitat femenina i xerrades a IES coincidint amb el 8 de març.

Pel que fa a formació i idiomes destaquen dos cursos de disseny web amb wordpress (Bàsic i avançat), un curs de francès bàsic nivell A2 i un nou taller de podcast.

Completen la programació una sortida d'iniciació interessant a l'escalada a la Via Ferrada de Redován, les converses en anglès amb voluntaris britànics i les sortides d'oci inclusiu per a joves amb diversitat funcional.

Més informació sobre totes les activitats i inscripcions al CIAJ situat al Passeig Juan Aparicio, les xarxes socials de joventut, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es a l'apartat de Joventut .