Continuen els treballs de restauració a la fita de les Corts Valencianes ia la pèrgola de la plaça d'Encarnació Puchol

19.01.2022
pirulí

La regidora de Cura i potenciació de la imatge urbana, Carmen Gómez Candel, informa que continuen els treballs de restauració i pintat de la fita ubicada en una de les rotondes de l'Avinguda de les Corts Valencianes (anomenat popularment el pirulí) i de la pèrgola de la plaça d'Encarnació Puchol de La Mata, que des de fa nou anys no havien tingut cap actuació.

Els treballs que s'estan duent a terme a la fita de les Corts Valencianas consisteixen en el sanejat de les parts més deteriorades i posterior repintat, mentre que a la pèrgola de la Plaça d'Encarnació Puchol s'estan executant treballs d'escatat, sanejat i pintat, atès que degut a trobar-se al costat del mar les fustes de la mateixa es troben força deteriorades.

Limport total del contracte per a lexecució daquestes dues actuacions ha ascendit a 28.350 euros.