Estudiants brasilers que es troben impartint el màster de Direcció d'Empreses a la UA visiten Torrevieja

21.01.2022
brasileños

Ahir dijous, 20 de gener, estudiants de la prestigiosa Universitat do Vale do Itajaí de Brasil (UNIVALI), juntament amb el professorat responsable del Màster de Direcció d'Empreses de la UA, van visitar la ciutat de Torrevieja. En aquesta visita van conèixer les Salines de Torrevella, a més de tenir una sessió amb el professor Marco Antonio Celdrán Bernabéu, on s'ha analitzat el model de turisme residencial de Torrevella, per estudiar possibles línies de treball a desenvolupar a Itajaí, municipi brasiler de l'estat de Santa Catarina, situat al sud del Brasil. A la tarda, al Reial Club Nàutic de Torrevella (RCNT), el professor Juan Llopis Taverner (Catedràtic d'Organització d'Empreses de la UA) va analitzar els reptes i els desafiaments de la recerca a l'àrea de gestió d'empreses.

Els 15 alumnes brasilers estaran durant diverses setmanes a la Universitat d'Alacant per estudiar al Màster de Direcció d'Empreses, acompanyats per la professora de Negocis Internacionals a UNIVALI, Dinora Eliete Floirani.

L'elecció d'aquest postgrau, entre les diferents possibilitats ofertes per altres universitats espanyoles, ha estat motivada per l'alta qualitat de la docència, el seu enfocament eminentment pràctic i la gran connexió amb el territori i el teixit empresarial del curs. Els estudiants estan mantenint les reunions amb les empreses i organitzacions més representatives de la província: Associació de l'Empresa Familiar, Grup ASV, Ciutat Empresarial Talaies, Cuatrecasas, Garrigues, Seus Universitàries de la Nucia, Oriola i Torrevella, SEUR i Visit Benidorm.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat conjuntament per la Seu de la UA a Torrevella, Ajuntament de Torrevella, Reial Club Nàutic de Torrevella, El Club de les Bones Decisions (CBD), UNIVALI (Universidade do Vale do Itaja, Brasil) i Universitat d'Alacant.