Més d´un centenar de nens i joves es van presentar a les proves d´audició de l´Escola Coral Municipal

A més de nens i joves de Torrevella es van presentar també d'altres localitats properes a la nostra ciutat
31.01.2022
CORAL
El matí de dissabte passat, van tenir lloc al Palau de la Música les proves de selecció i audició per formar part de l'Escola Coral Municipal, presentant-se més d'un centenar de nens i joves a aquestes proves que es van celebrar de 10:00 a 13:00 hores a les instal·lacions del Palau de la Música.

Des de les 9.30 hores ja hi havia nombrosos aspirants, acompanyats dels seus pares, a la porta del Palau de la Música, ansiosos per superar aquestes senzilles proves d'accés. Cal destacar l'alt nombre de nens i joves de gènere masculí, així com els interessats a ingressar a la nostra escola coral d'altres veïnes.

Els seleccionats en aquestes audicions estan convocats per al dissabte, 12 de febrer, data en què començaran les classes de l'esperada recuperada Escola Coral Municipal.

Després de la desaparició la legislatura passada de l'Escola Coral, l'Ajuntament ha tornat a posar-la en marxa gràcies al conveni signat entre AGAMED i la Regidoria d'Educació, i que compta amb l'aportació de 14.192 euros de l'empresa mixta.

L'objectiu d'aquest projecte musicopedagògic és fomentar el cant coral i l'havanera en els nens i nenes de la nostra ciutat, com una de les expressions més arrelades i autèntica de Torrevella. A l'escola, els alumnes reben una sòlida formació musical enfocada al cant coral, amb sessions de tècnica vocal i llenguatge musical.

L'estructura de l'Escola Coral Municipal compta amb tres grups:

-Minuet A: de 4 a 7 anys. Dissabtes al matí.

-Cor Infantil (Rondó): de 7 a 12 anys. Divendres tarda i dissabtes al matí.

-Cor Juvenil (Sinfonia): a partir de 12 anys. Divendres tarda i dissabtes al matí.

El professorat estarà compost per:

-Directora (gestió) i professora de tècnica vocal. Pilar Páez.

-Professora i directora dels cors infantil i juvenil. Selena Cancino.

-Professora de tècnica vocal i secretària. Concepció Pérez.

-Professora de llenguatge musical i monitora. Nuria Maddaloni.

-Monitora. Mª Ángeles Germán.