Aprovades en comissió informativa quatre actuacions previstes al Pla Edificant amb una inversió de més de 12 milions d'euros

Aquestes importants obres es desenvoluparan a l'IES Libertas, IES Les Llacunes, IES Torrevigía i Col·legi Públic Verge del Carme
04.02.2022
plan edificant
El regidor d'Educació, Ricardo Recuero, informa que l'Ajuntament de Torrevieja ha aprovat avui al matí en Comissió Informativa, la delegació de competències a la Generalitat Valenciana de 4 de les 15 actuacions previstes al PROGRAMA EDIFICANT. Aquestes importants actuacions, que suposa una inversió que ascendeix a un total de 12.110.652 euros, es desenvoluparan a l'IES Libertas, IES Les Llacunes, IES Torrevigía i Col·legi Públic Verge del Carme.

Les quatre obres compten amb el vistiplau de la Direcció General d'Infraestructures de la Generalitat, com va anunciar de manera pública el seu Director General, Víctor García, en una de les visites recents a la ciutat de Torrevella.

Les intervencions a realitzar són prioritàries per diversos motius:

La més important de totes, l'actuació a l'IES LAS LAGUNAS, amb una inversió propera als 7 milions d'euros, permetrà fer una remodelació integral de tot el centre, atenent així els diversos problemes d'infraestructures que té el centre des de fa anys.

A l'IES LIBERTAS, amb una inversió a prop dels 2,5 milions d'euros, es resoldran els seus problemes estructurals, així com poder afrontar una ampliació de les aules per albergar i ampliar els cicles formatius de què disposa el centre escolar.

L'IES TORREVIGÍA, amb una inversió de gairebé un milió d'euros, permetrà la creació d'un nou aulari per acollir-ne els cicles formatius, així com noves aules d'educació secundària que descongestioni la pressió de places escolars que té la ciutat.

L'última de les actuacions, al CEIP VERGE DEL CARMEN, amb una inversió propera al milió d'euros, suposarà el canvi total de la coberta del centre, atès l'existència de fibrociment a la mateixa i les actuacions concretes de reparació de les seves pistes esportives i pati deducació infantil.

Finalment, Ricardo Recuero afirma que aquests quatre primers projectes són l'inici de les peticions que realitza l'Ajuntament de Torrevieja, dels 15 que han estat remesos en primera instància a la Conselleria d'Educació de la Generalitat.