130 persones van gaudir ahir del primer esdeveniment de Pescaturisme Torrevieja 2022

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Torrevieja, Rosario Martínez, ha informat que ahir diumenge es va celebrar el primer esdeveniment de PescaTurismo Torrevieja, per promocionar el Peix Blau de Torrevieja, comptant amb un total de 130 inscripcions d'adults i 24 nens.
28.03.2022
pescaturismo
Aquest esdeveniment, realitzat per Ociomar juntament amb l'Ajuntament de Torrevieja, començava a les 10.00 hores amb l'anomenada Ruta Marinera al port pesquer. Els assistents van poder conèixer l'origen mariner de la ciutat, el primer moll pesquer (moll Mínguez), les diferents arts de pesca i els vaixells on pesquen els pescadors que porten cada dia peix fresc de la mar. Després del recorregut pel moll pesquer, van poder visitar la llotja del peix, on els guies Adrian, Kate i Brad, van explicar a tots els presents el funcionament de la subhasta, així com altres particularitats de la mateixa.

Després de dur a terme un xou cooking de la mà de Joaquín Guillamó, secretari de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevieja i Comarca, que va explicar minuciosament com es fa el seitó en vinagre i salaó. Aquestes receptes van tenir una gran acceptació entre el públic, que van participar a l'esdeveniment amb diferents preguntes fent l'esdeveniment molt interactiu i amè.

En acabar hi va haver una degustació de seitó fresc de la mà del Restaurant Isla, situat al recinte portuari. A més, van obsequiar els assistents amb una degustació de paella. Durant tota la jornada, els més petits van poder gaudir d´un taller d´artesania impartit per Marcos Gastón de Duendearte.