L'Ajuntament comença la cessió a l'ús públic dels 460 nínxols per a enterraments al cementiri de Torrevieja

La regidora de Qualitat dels Serveis Urbans i responsable del Cementiri Municipal, Sandra Sánchez, informa que l'Ajuntament de Torrevieja, davant la demanda d'enterraments existent al cementiri, ha precisat d'un increment per a la dotació de nínxols i ha dut a terme les obres d'ampliació
11.04.2022
CEMENTERIO
La zona d'actuació 1 ha estat la referida al límit corb amb l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Torrevella, el sòl de la qual va estar ocupat per antics nínxols en estat de ruïna, on existien enterraments de principis del segle XX. El nou pavelló ha albergat 236 nínxols.

La zona d'actuació 2 s'ha transformat en un pavelló recte de 80 nínxols, tancat per mur colindant a l'EDAR i per panteó a l'altre extrem.

La zona d'actuació 3 consta d'un pavelló aïllat amb 144 nínxols a dues cares ubicat a l'entrada de Ponent.

L'obra ha consistit en l'execució de nínxols prefabricats de formigó, principalment amb peces dobles de dos nínxols per unitat prefabricada, o bé emprant peces simples en els casos en què cal tancar els pavellons.

La redacció del projecte i la direcció d'obra ha anat a càrrec de Rubén Navarro Monzó. L'empresa adjudicatària de les obres va ser SBA Infraestructuras SL i l'import per a l'execució de l'obra va assolir els 207.659,47 euros.

Des d'aquesta setmana l'Ajuntament de Torrevieja començarà amb les cessions a l'ús públic per a les adjudicacions dels 460 nínxols i, al mateix temps, ja s'està treballant en la cerca i ubicació de nous espais per continuar amb més ampliacions de nínxols al cementiri municipal.